30 Temmuz 2013 Salı

Ofis Temizliği Hizmeti Detayları

Ofis dünyası günümüzde en yaygın çalışma alanlarından biridir. Ofis kullanımı bu kadar yaygın olunca temizlik hususu da bir bu kadar önem kazanıyor. Bu kadar yaygın kullanılan ortamlar doğal olarak en çok kirlenen ve temizliğe ihtiyaç olan ortamlar halini alıyor.

Multi Temizlik olarak temizlik sektörüne verdiğimiz önem ve bu konudaki titizliğimiz ile sizlere en etkili ve en güzel temizlik hizmetini sunma hedefindeyiz. Çalışma alanları günlük yaşantımızda en çok zaman geçirdiğimiz ve en çok temiz olması gereken alanlardan bir tanesidir. Nedeni ise neredeyse tüm günümüzü ofiste geçiriyoruz ve bu alanların temiz olması hem sağlık hemde motivasyon için büyük önem taşır.



Ofis temizliği hizmeti ile Lavabolarız, İş Atölyeniz, Ofis Mutfağınız, Lokaliniz, Parkeleriniz, Duvarlarınız, Koltuklarınız, Halılarınız, Ofis Masalarınız, Kitaplıklarınız, Camlarınız bu konuda uzmanlaşmış kadro ile itinalı bir şekilde detaylıca temizlenir. Anti-bakteriyel özellikteki temizlik malzemeleri sayesinde personellerinizin ve çalışanlarınızın ofis ortamında sağlıklı bir gün geçirmesini sağlar.

Temizlik politikamız ile kaliteden ödün vermeden sizler için daha sağlıklı yaşam ve çalışma alanları sunmak için durmadan çalışıyoruz.

Ofis temizliği hizmeti günlük, haftalık ve aylık periyotlar olmakla birlikte bunların dışında çalışma saatleri dışında da talep edilebiliyor. Bu doğrultuda farklı sektörler için farklı hizmetler sunma hedefinde olan Multi Temizlik sizler için uygun ekip ve ekipmanlar için yardımcı olmaya hazır.



Ofis temizliği hizmeti çalışan veya boş tüm meskenleri kapsamaktadır. İnşaat sonrası, tadilat sonrası, mobilyalı, boş, yangın sonrası, mesai saatleri dışında, günlük, haftalık veya aylık periyotlarla titiz biçimde yapılabilmektedir.

Ofisinizde yapılan herhangi bir tadilat, inşaat, bir kaza vs. gibi durumlardan sonra ofis temizliği hizmetini talep edebilirsiniz. Böyle durumlarda uzman kadromuz ile en iyi hizmeti sizlere sağlamak için hazırız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder