6 Ağustos 2013 Salı

Pendik Temizlik şirketleri - Ev, Ofis Villa temizliği

pendik temizlik şirketleri, pendik temizlik firmaları
Pendik Temizlik şirketleri

İstanbul gün geçtikçe artan nüfusuyla her gün daha da büyüyen ve gelişen bir şehir. İstanbul temizlik şirketleri konusunda da gelişmiş bir şehir. İstanbul'da temizlik firması bulmak zor olmasa da güvenilir ve kaliteli hizmet veren bir firma bulmak kolay değil. Birçok konuda birçok farklı firma açılıyor her yıl ancak işini kaliteli bir şekilde yapan yerlerin sayısı çok çok az. Bu nedenle açılan her 10 şirketten 9'u 5 yıl içerisinde kapanıyor. Biz de MultiTemizlik olarak uzun yıllardır temizlik hizmetleri vermekteyiz.
Ev temizliğinin önemi de artık yadsınamaz bir durumdadır. Düzenli olarak bir evin temizlenmesi ve ev eşyalarının bakteri ve mikroplardan arındırılması zaruri bir ihtiyaç haline gelmiştir. Şehir büyüyüp geliştikçe dertleri de artıyor, büyüyor. Daha kötü hava koşulları, çevre kirliliği, evlerimize de yansıyor ve yaşam alanımızı daha da kirletiyor. Bu noktada temizlik evimizin olmazsa olmaz bir parçası haline geliyor. Kadınların da iş yaşamına girmesiyle birlikte ev içerisindeki roller de değişiyor ve ev işlerine vakit ayırmak neredeyse imkansız haline geliyor. Tam da bu noktada temizlik firmaları imdadınıza koşuyor.

MultiTemizlik olarak biz ev temizliği ihtiyaçlarınıza kesin ve kalıcı çözümler üreterek daha hijyenik ve sağlıklı ortamlar sunuyoruz sizlere. Evinizi, salonunuzu, odanızı, mutfağınızı ve yatağınızı itinayla temizliyor, kir ve bakterilerden arındırıyoruz. İstanbul temizlik şirketleri içerisinde MultiTemizlik olarak yıllardır verdiğimiz hizmetimizde kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetine odaklanarak işimizi özenle yapıyoruz. Ev temizlik hizmetimizde de yerinde temizlik yaparak halı yıkama yatak yıkama koltuk yıkama gibi hizmetler sunarak eşyalarınızı başka bir yere taşımadan anında temizlik işlemini gerçekleştiriyor ve tüm mikroplardan A+ kalite bir şekilde arındırılmasını sağlıyoruz. Böylelikle size daha keyifli, konforlu ve temiz bir yaşam alanı sunuyoruz.
temizlik şirketleri
Temizlik şirketleri

İstanbul'da Pendik ve civarında ikamet ediyorsanız artık temizlik firması aramanıza gerek yok. MultiTemizlik olarak Pendik temizlik firmaları içerisinde kalitemiz ile öne çıkıyor, buharlı yıkama teknolojisi ile bulunduğunuz çevrede yaşamınızı tehdit eden tüm bakterilere karşı savaşıyoruz. Pendik ev temizlik şirketleri içerisinde bizi diğerlerinden ayıran en önemli faktör ise sadece ev temizlik işi yapmıyor oluşumuzdur. Verdiğimiz hizmetler içerisinde inşaat/tadilat sonrası temizlik, fabrika temizliği, hastane/sağlık ocağı temizliği, hotel temizliği, gemi/yat temizliği, havuz temizliği gibi hizmetler de bulunmaktadır. Biz temizliği sadece ev ortamında değil, birçok ortamda yapıyoruz. Bu yüzden ismimiz: MultiTemizlik!
Ev temizlik hizmetleri yanında verdiğimiz bu hizmetlerin dışında villa temizlik hizmeti de sunuyoruz siz değerli müşterilerimize. Villa temizlik hizmetimizde villalarınızı baştan aşağıya kadar temizliyor, ferah ve temiz bir ortam yaratıyoruz. Villa temizliği elbette bir ev temizliğinden çok daha farklı ve zahmetli bir iş. Bunun için de özel olarak eğitilmiş profesyonel ekibimizle birlikte bu işi yapabilmekteyiz.
Pendik temizlik şirketleri denince akla gelme sebeplerimizden birisi de sürekli hizmet verdiğimiz, bize güvenen geniş bir müşteri portföyümüzün olmasıdır. İşimiz bizim aynamızdır. İş yaptığımız her yerde ve müşterilerimizin her birinin gönlünde bıraktığımız iz bizi daha da mutlu ediyor. Ve bu bizi yaptığımız işte daha da iyi olmaya motive ediyor. İş yapış biçimimiz mükemmeliyetçi bir anlayışla ve sağlam iş disiplinimizle birlikte bizi diğer firmalardan ayrı kılıyor.

Siz de ev, ofis, işyeri ve villa temizliği hizmetlerimizden yararlanmak isterseniz bizi arayabilirsiniz. Hizmetlerimizi sitemiz üzerinden inceleyebilir, referanslarımıza bakabilir ve ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz. Bize 7 gün 24 saat iletişim adreslerimizden ulaşabilirsiniz. Daha temiz bir çevre, daha sağlıklı bir hayat için MultiTemizlik!

1 yorum:

  1. Hijya Temizlik Diyarbakır temizlik şirketleri sektöründe faaliyet gösteren profesyonel temizlikçi kadrosuyla, diyarbakır’da bulunan müşterilerine güven ve kalite esasına dayalı olarak uygun fiyata kaliteli temizlik hizmetini vermeyi ilke edinen profesyonel bir diyarbakır temizlik şirketidir.

    YanıtlaSil