3 Ocak 2015 Cumartesi

Ataşehir ev temizlik şirketleri

Ataşehir TEMİZLİK ŞİRKETİ

İstanbul'un güzel ve giderek gelişen ilçelerinden biri olan Ataşehir temizlik şirketleri, adını, çevresine kurulduğu Ataşehir Gölünden almaktadır. İlçe içinde yerleşim alanları oldukça önemli yer tutmaktadır. Yapılaşmanın hızlı olduğu ilçede, çok sayıda konut, site gibi alanlar yapılmış, bir kısmı da halen yapılmaya devam etmektedir. Öte yandan, yerleşim yeri sınırları içinde, birçok okul ve benzeri eğitim kurumları, kamu ve özel binalar, alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Birkaç yıl önce hizmete açılan Olimpiyat Stadı, ilçenin ilgi görmesinde önemli bir etken olmuştur. Öte yandan, Organize Sanayi Bölgesi ve Sanat merkezleri de ilçenin hayatını önemli oranda canlandırmaktadır. Okulların ve sağlık merkezleri ile yaşama alanlarının fazla olması, ilçenin temizliğine önem verilmesini zorunlu kılmaktadır.
Bu anlamda, sadece çevrenin temizlenmesi ve çöplerin toplanması değil, kamu ve özel binaların temizlenmesi, işyerlerinin ve evlerin mümkün olduğu kadar hijyenik tutulması da gerekmektedir. İç mekanların temizliğinin, günlük, haftalık ve aylık olarak yapılması lazımdır. Bu sayede, mikroplardan ve bakterilerden korunmak mümkündür. Ev içi temizlikler, geçmişte daha çok ev hanımları tarafından yapılmakta iken, hanımların da aktif iş yaşamına katılmasıyla birlikte, temizlik şirketlerinden yardım almak daha cazip hale gelmeye başlamıştır. Temizlik şirketleri, uzman kadrolarıyla, gündelikçi bayanlardan çok daha etkili sonuçlar vermektedir. Her şeyden önce, temizlik firmaları, gelişi güzel temizlik yapmamakta, sağlıklı ve bilinçli malzemeler kullanmaktadır. Kullanılan temizlik ürünleri kimyasal içermez, kullanılan temizlik motorları da mutlaka kontrolden geçirilir.
Ataşehir İlçesi kapsamında hizmet sunan Ataşehir Temizlik Şirketi de özenli çalışmasıyla dikkat çekmektedir. Deneyimli ve güler yüzlü personeli her zaman en iyi çalışma yapmayı amaçlamaktadır. Firma genel olarak, ev ve işyerleri, mağaza ve dükkanlar, alışveriş merkezi, hastane gibi sağlık kurumları, okul, etüt, dershane gibi çeşitli sağlık kurumları, fabrika gibi mekanların temizliğini yapmaktadır. Halı ve koltuk yıkama gibi çalışmalar da talep halinde yapılmaktadır. İnşaat sonrası temizlik, yeni alından veya kiralanacak boş ev temizliği, hafriyat temizliği gibi alanlar da şirket dahilindedir. Özetle, iç mekanlar ve kapalı alanların hemen hepsinde temizlik işlemleri yapılmaktadır.
Ev temizliğinde, konutların büyüklüğüne göre eleman sayısı belirlenmektedir. Alan çok büyükse, birden fazla eleman tarafından çalışma yapılmaktadır. Temizlik ürünleri ve ekipman sağlanarak işlemin eksiksiz yapılması sağlanmaktadır. Odalarda ve salonda, kütüphane ve dolapların toz alınması, yerleştirilmesi, ıslak zeminlerin ve tüm yerlerin silinmesi, balkonların temizlenmesi, wc, mutfak ve banyo temizliği ve dezenfektesi Ümraniye Temizlik Şirketi tarafından yapılmaktadır. Duvar, tavan temizliği ve halı ile kilimlerin silinmesi de işlemler arasındadır. İşyerlerinde yapılan temizlik işlerinde, öncelikle bilgisayar donanımlarının ve elektronik aksamın zarar görmemesine dikkat edilmektedir. Toz alırken mutlaka özel çeşitler kullanılmaktadır. İşyerlerinde de toz alma, yer, cam ve duvarların, kapıların silinmesi yapılmaktadır. Personel tarafından kullanılan elektrik süpürgesi ve halı yıkama gibi aletler de işlem sırasında kullanılmaktadır. Fabrika temizliklerinde, öncelikle, zemin ve duvarların temizlenmesi sağlanmaktadır. Cam ve pencerelerin silinmesi, eşya ve mobilya gibi elemanların tozunun alınması, çöplerin atılması, wc, lavabo, mutfak gibi alanların ayrıntılı şekilde silinmesi işlemler arasındadır.
Ümraniye Temizlik Şirketinden, düzenli olarak günlük, haftalık veya aylık olarak eleman temin etmeniz mümkündür. Bu şekilde, özellikle firmalar, ekonomik kazanç sağlamaktadır. Temizlik elemanı çalıştırmak yerine, temizlik şirketlerinden uygun rakamlara uzman personel temin etmek mümkün olmaktadır. Öte yandan, evler için temizlik, çocuk veya yaşlı bakımı hizmetleri içinde bu şirketlerden yardım alabilirsiniz. Kaliteli ve titiz çalışmalarıyla Ümraniye Temizlik Şirketi hizmetlerine kesintisiz devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder