3 Ocak 2015 Cumartesi

Nakliyat yetki belgesi

Nakliyatın çok köklü bir tarihi olduğunu söyleyebiliriz. Tarihteki ilk taşımacılık faaliyetlerine Mezolitik Çağ’ında rastlanmaktadır. Firmamız evden eve taşımacılık konusunda sektöründe öncü firmalardan birisi olup, asansör sistemli ve sigortalı nakliyat alanlarında hizmet veren müşteri memnuniyeti odaklı, işini büyük bir ciddiyet ve samimiyetle yapan bir şirkettir. Firmamız nakliyatın ne kadar mühim bir iş olduğunun bilincinde, alanında yetkin bir personel kadrosu ile ve hassas profesyonelliği ile tam da aradığınız hizmetin karşılığını vermektedir. . Hak ettiğiniz hizmet oldukça yakınınızda ve sadece bir telefon uzaklıkla.

Aranan bir hizmeti, hesaplı bir fiyatla profesyonel bir düzlemde sunmakta olan firmamız, İstanbul  evden eve nakliyat firmaları arasında saygın bir konumdadır.

Gözlerinizle rahatlıkla seçebileceğiniz hizmet kalitesini, yıllarıdır sürdürmekte olan firmamız, kalıtımsız ve güvenli nakliyat hizmeti sunmaktadır. Ekspertiz, teknisyeni marangoz ve tesisatçılardan oluşan alanında uzman ekibi ile gerçekleştirmekte olduğu nakliyat hizmetlerini, sigortalı nakliyat anlayışı ile de güvence altına alınan eşyalarınız ile bütünleştirmektedir. Nakliyat, zorlu bir iştir. Aradığınız profesyonel bir hizmette, ucuz bir fiyatlandırma ise Multi evden eve nakliyat firmamız sizinle. İstanbul evden eve nakliyat firmaları arasındaki kalite standardımızı korumaktayız. Alanında marka olan firmamızın farkını görmek ve mallarınız konusunda endişelenmemek sizin de hakkınız!..

İstanbul kaliteli nakliye şirketimiz Multi Taşımacılık sizlerden aldığı güç ve memnuniyetle, nakliyat sektöründe edindiği derin deneyimi her geçen gün daha da büyüyen iş kadrosu ile paylaşmaktadır. Alanına yaptığı köklü yatırımlarla hem iş gücünü hem de hizmet kalitesini üst noktalara çeken firmamız teknolojinin sonu ürünlerini ve çağın gereklerini nakliyat alanında kullanması ile de dikkat çeken bir firma olmuştur.

Taşımacılık sektörü yasal yetki belgesi gerektiren bir iş koludur, bu bağlamda hizmet alacağınız nakliye şirketinin hizmet yeterlilik belgesinin bulunup bulunmadığını sormak, öğrenmek en doğal hakkınızdır. Yaşam alanlarınızda kullanım kolaylığı, dekor ve gereklilik arz eden eşyalarınızı ev eşyası taşıma konusunda ehil olmayan kişilere teslim etmemenizi uyararak tavsiye ederiz.


Farkındalık yaratan, güvenli ve kaliteli bir taşımacılık hizmetini hesaplı bir fiyata almak isterseniz, müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder